Over BlitterswijkTuin en Parkmachines

Zoekt u ook de beste service voor uw machines?


Met onze uitstekend geoutilleerde werkplaats staan we garant voor uw continuïteit. Als u onverhoopt toch stil komt te staan zorgen onze goed geschoolde monteurs voor een snelle en vakkundige reparatie. Veel onderdelen liggen op voorraad in ons magazijn zodat we er voor kunnen zorgen dat u snel weer verder kunt. Om u snel te kunnen helpen voor uw periodieke onderhoud hebben we nog een aantal interessante diensten voor u. We voeren onderhoud en reparaties uit op locatie of halen uw machine bij u op voor een reparatie in onze werkplaats, eventueel in combinatie met vervangende machine.
 
Zijn uw machines al gekeurd?
Machines periodiek laten keuren door een deskundige is verplicht volgens de Arbowet uit 1998, art 7.4a lid 3. Deze verplichting geldt voor u, als eigenaar van machines en werktuigen. Om er voor te zorgen dat u aan uw wettelijke verplichtingen kunt voldoen, heeft het Centraal Orgaan Mechanisatiebedrijven (COM) een keurmerk in het leven geroepen: COM-keur. Deze “APK” is begonnen met landbouw- en tuin- en parkmachines, maar is uitgegroeid tot een volwaardige APK voor al uw arbeidsmiddelen. Wat u daarmee bereikt? Veilige machines, voor uzelf én voor uw personeel.
Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. werkt met dit geaccrediteerd en gecertificeerd keuringssysteem voor vrijwel alle arbeidsmiddelen binnen uw bedrijf. Wij genieten middels dit keuringssysteem het vertrouwen van de arbeidsinspectie. Het COM-keur-systeem is eenvoudig van opzet. Kiest u voor het COM-keur dan kiest u voor duidelijkheid, gemak en eenvoud. Kortom: COM-keur een voorzorg meer, een kopzorg minder!
 
Neem contact op voor onderhoud of keuring van uw machines en gereedschappen.
De service van Van Blitterswijk tuin- en parkmachines B.V.

 Een zaak van vertrouwen!